Microsoft on harvinaisen huono pitämään Xbox Series S -mallia salassa – jälleen uusi vuoto todistaa toisen konsolin olemassaolon

02.09.2020 09:22 | Muropaketin toimitus

Microsoft ei ole virallisesti julkistanut toista seuraavan sukupolven konsolia, mutta vuodot Xbox Series S -mallin osalta jatkuvat edelleen – vieläpä Microsoftilta itseltään.

Tällä kertaa Xbox Series S -merkki on bongattu uuden Xbox-peliohjaimen mukana tulleessa Game Pass Ultimate -palvelun koejakson tarjoavassa läpyskässä, jossa selkeästi mainitaan palvelun olevan Xbox Series X:lle ja S:lle nykyisten Xbox One -mallien lisäksi.

Kuvan ottaneen käyttäjän mukaan ohjain oli tilattu suoraan Microsoftin verkkokaupasta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Microsoft on itse vuotanut Xbox Series S:n olemassaolon julkisuuteen. Viime kuussa konsoli oli mainittu niin ikään Xbox-peliohjaimen paketissa mustalla ja valkoisella, joten vaikka yhtiö ei ole konsolia virallisesti julkistanut, on se hyvin todennäköisesti olemassa.

Toisesta konsolimallista on tosin huhuiltu jo tätä ennen, ja muun muassa Lockhart-koodinimellä tunnetun mallin kerrotaan korvaavan nykyinen Xbox One -malli ennen pitkään yhtiön konsolilinjastossa. Aiempien vuotojen perusteella Xbox Series S olisi tehoiltaan nykyistä Xbox One X -mallia tehokkaampi.