UUSIMMAT

Middle-earth: Shadow of Wariin tulee mikromaksujärjestelmä

06.08.2017 21:33 | Muropaketin toimitus

Monolith-studio on julkistanut, että tulevaan Middle-earth: Shadow of War -toimintaroolipeliin tulee mikromaksujärjestelmä. Mikromaksuilla voi kuitenkin vain nopeuttaa edistystä, jonka ahkera pelaaja voi saavuttaa muutenkin.

Syksyn odotetuimpiin peleihin lukeutuva Middle-earth: Shadow of War tulee sisältämään mikromaksuja, kertoo Game Informer. Kehittäjästudio Monolith on julkistanut asian pelin virallisella foorumilla.

Middle-earth: Shadow of Mordorin (2014) odotettuun jatko-osaan tulee pelinsisäinen kauppapaikka, jonka kautta pelaajat voivat ostaa Experience boosteja, Loot chesteja sekä War chesteja. Ensin mainitut auttavat nimensä mukaisesti pelaajaa kerryttämään kokemuspisteitä nopeammin. Loot chestit sisältävät varusteita ja aseita, ja War chestit taas örkkiseuraajia, joita auttavat pelaajaa.

Varusteita voi hankkia käyttämällä kahta valuuttaa: pelissä yleisesti ansaittavaa Miriania, sekä kultaa, jota ansaitaan pelissä vain ”pienissä määrissä” ja jota voi ostaa verkkokaupassa oikealla rahalla.

Monolith Studiosin mukaan mikromaksut eivät rajaa mitään sisältöä pelaajien ulottumattomiin.

”Pelaaja, joka omistaa pelille aikaa, voi edistyä yhtä paljon ja ansaita saman sisällön kuin pelaaja, joka ostaa kultaa”, kehittäjät kertovat. ”Kultaa ei millään tapaa vaadita pelissä etenemiseen tai edistymiseen.”

Middle-earth: Shadow of War ilmestyy 10. lokakuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat