UUSIMMAT

Middle-earth: Shadow of Warin uusi traileri esittelee Lukitarin – ja aivan uudessa muodossa

22.07.2017 14:14 | Muropaketin toimitus

Middle-earth: Shadow of War

Shelob eli Lukitar on mukana Keski-maahan sijoittuvassa Shadow of War -toimintaroolipelissä, josta on juuri julkaistu uusi traileri.

Middle-earth: Shadow of Mordorin (2014) odotetun jatko-osan ilmestymispäivä lähenee, ja nyt Shadow of Warista on julkaistu uusi traileri, kertoo Polygon.

Uusi Shelob-traileri paljastaa nimensä mukaisesti, että Taru Sormusten herrasta -kirjoista ja -elokuvista tuttu Lukitar on mukana pelissä. Toisin kuin elokuvissa, Lukitaria ei kuitenkaan nähdä pelissä ainoastaan hämähäkin hahmossa, vaan hänellä on myös ihmismäinen muotonsa, joka pääsee ääneen alla olevalla trailerilla.

Traileri vihjaa voimakkaasti, että pelisarjan päähenkilö Talion tulee tekemään yhteistyötä Lukitarin kanssa. Talionin aavekumppani Celebrimbor kuitenkin varoittaa luottamasta hämähäkkiin.

Middle-earth: Shadow of War ilmestyy 10. lokakuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, ja peli sisältää myös PlayStation 4 Pro ja Xbox One X -tuen. Kuten hiljattain kerroimme, voivat Shadow of Mordorin pelaajat uuden päivityksen myötä siirtää oman nemesis-vihollisensa myös pelin jatko-osaan.

 

Muropaketin uusimmat