UUSIMMAT

Xbox Game Pass Ultimate tarjolla pilkkahintaan – ainakin vielä tällä hetkellä

06.01.2020 15:44 | Muropaketin toimitus

Microsoftin pelipalvelun laajimman version saa nyt todella huokeaan hintaan.

Xbox Game Pass -palvelun laaja Ultimate-versio on tarjolla erinomaisella tarjouksella. Kuten palvelun viralliselta tilaussivulta paljastuu, voi Game Pass Ultimaten napata omakseen yhden euron kuukausihintaan ja kaupan päälle saa vielä kaksi ilmaista kuukautta.

Toimittajamme voi myös todistaa, ettei kyseessä ole vain ensikertalaisille suunnattu tarjous. Tämän tarjouksen voi siis lunastaa, vaikka olisit jo aiemmin ollut Xbox Game Pass -tilaaja.

Xbox Game Pass Ultimate sisältää pelipalvelun valikoiman sekä Xbox Onelle että PC:lle, ja lisäksi vielä Xbox Liven kultajäsenyydenkin. Tarjousjakson jälkeen palvelun tilaus jatkuu kuukausihintaan 12,99 euroa, mutta jäsenyyden uusimisen voi tietenkin peruuttaa milloin tahansa.

Tilaussivulta ei kuitenkaan selviä, kuinka pitkään tuorein tarjous on voimassa. Jos kokeilu siis kiinnostaa, kannattaa tarttua tarjoukseen nyt kun se vielä on voimassa.

Xbox Game Pass sisältää yli sadan pelin valikoiman molemmille alustoille. Palvelun tuoreimpia lisäyksiä ovat muun muassa Grand Theft Auto V, The Witcher 3, The Outer Worlds ja Untitled Goose Game. Koko pelivalikoiman näet palvelun sivuilta.

Muropaketin uusimmat