Mieletöntä omistautumista: Super Smash Bros Ultimaten luoja käytti toimistolla suonensisäistä lääkettä pystyäkseen työskentelemään

06.03.2019 22:03 | Muropaketin toimitus

Japanilainen työkulttuuri on vähintäänkin vaativa. Omanlaisensa esimerkki tästä on Super Smash Bros -pelisarjan luoja, joka toi työpaikalleen suoraan suoneen tiputettavaa lääkettä, jotta työskentely ei keskeytyisi sairastamisen takia.

Super Smash Bros -sarjan luonut Masahiro Sakurai on paljastanut harjoittaneensa suonensisäistä lääkintää, jotta työt jatkuisivat keskeytyksettä.

Sakurai kärsi Super Smash Bros Ultimate -pelin parissa työskennellessään kovista vatsavaivoista, joiden oireet olivat ruokamyrkytyksen kaltaiset. Sairaus vaivasi Sakuraita useaan otteeseen. Sen seurauksena Sakurai toi toimistolle lääkettä, jota hän annosteli suoraan suoneen.

Sairauslomaa hän suostui ottamaan ainoastaan kolmen päivän ajan, tietää Comicbook-sivusto.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Sakurai uhrasi oman terveytensä pelikehityksen alttarille. Kehittäessään Super Smash Brosia Nintendo 3DS:lle ja Wii U:lle, kärsi hän tuskallisesta olkakalkkeutumasta.

Super Smash Bros Ultimate on Muropaketin mukaan viiden tähden kamppailupeli ja yksi Nintendo Switchin parhaista julkaisuista.

Super Smash Bros Ultimate on saatavilla Nintendo Switchille.