Uusimmat

Mielipiteitä jakanut Death Stranding on PC:lläkin suuri menestys julkaisijalle

08.04.2021 10:31 Muropaketin toimitus

Death Stranding oli pelijulkaisija 505 Gamesin suurin hittipeli vuonna 2020.

Hideo Kojiman visuaalisesti vaikuttava, mutta mielipiteitä jakanut toimintapeli Death Stranding ilmestyi viime kesänä myös PC:lle. Pelin menestyksestä on liikkunut ristiriitaisia tietoja, mutta Kojima toppuutteli jo PS4-julkaisun vanavedessä väitteitä siitä, että kyseessä olisi floppi.

LUE MYÖS: Arvostelu: Death Stranding on mestariteos – Hideo Kojiman uusi videopeli ylittää kaikki odotukset

Nyt on tiedossa, että myös Death Strandingin PC-versio on menestynyt hyvin. PC-version julkaisseelle 505 Gamesille Death Stranding oli nimittäin vuoden 2020 suurin menestynys, vaikka peli ilmestyi vasta puolivälissä vuotta.

VG24/7 kertoo, että Death Strandingin PC-versio tuotti viime vuonna 23 miljoonaa euroa. Julkaisijan toinen menestyjä oli Control, joka tuotti viime vuonna 16 miljoonaa euroa.

Tarkkoja myyntilukuja ei pelimediassa ei ole liikunut. 505 Games on italiainen julkaisija, joka tunnetaan muun muassa Payday 2:sta, Sniper Elite -peleistä, sekä Journey to the Savage Planetista.

LUE MYÖS: Arvostelu: Death Strandingin PC-versio pesee PlayStation 4 -version – piti Hideo Kojiman pelistä tai ei

Death Strandingin on huhuttu saavan pian PlayStation 5:lle päivitetyn ja laajennetun version, mutta tietoa ei ole vahvistettu. Kojiman tiedetään myös kehittävän pelistudiollaan jo täyttä häkää seuraavaa projektiaan, jota ei myöskään ole julkistettu.

Muropaketin uusimmat