Halo-kehittäjän uutta räiskintäpeliä pääsee pelaamaan ilmaiseksi loppuviikon ajan kaikilla alustoilla

28.07.2020 10:00 Muropaketin toimitus

Disintegrationia pääsee kokeilemaan veloituksetta kaikilla alustoilla torstaista perjantaihin.

Halo-sarjan yhtenä luojana tunnetun Marcus Lehdon ja V1 Interactiven kehittämä Disintegration julkaistiin alkukesästä kädenlämpöisten arvioiden saattelemana. Myös Muropaketin arvostelussa peli sai viileän vastaanoton, mutta nyt kaikki pelaajat pääsevät helposti muodostamaan oman mielipiteensä pelistä.

Disintegrationista järjestetään nimittäin ilmaiskokeilu, joka käynnistyy torstaina 30. heinäkuuta alkuillasta ja päättyy tulevana maanantaina 3. elokuuta.

Ilmaiskokeilu järjestetään kaikilla alustoilla, mutta alkamisajat ovat hieman erit. PlayStation 4:llä kokeilu alkaa kello 19.00, PC:llä 20.00 ja Xbox Onella 22.00 Suomen aikaa. Päättymisajat ovat kullakin alustalla vastaavat.

Konsoleilla ilmaiskokeiluun osallistuminen edellyttää Xbox Live Gold tai PlayStation Plus -jäsenyyttä. Kaikki saavutettu edistys pelissä pysyy tietenkin tallessa, jos pelaaja päätyy ostamaan pelin itselleen. Disintegrationin luvataan olevan myös tarjouksessa viikonloppuna, ja kokeiluversiossa päästään myös nauttimaan pelin monista julkaisun jälkeen tulleista päivityksistä.

Tarkemmat tiedot ilmaiskokeilusta löytyvät Disintegrationin sivuilta.

Alta näet pelin trailerin ja voit lukea keväällä julkaistun Marcus Lehdon haastattelun.

LUE MYÖS: Haastattelu: Halo-peleistä tuttu Marcus Lehto fanittaa Remedyä ja valmistautuu nyt Disintegrationin julkaisuun: ”Pelaajille on luvassa jotain täysin uutta”