Uusimmat

Might & Magic -pelisarja saapuu pian myös Androidille – Pelattavissa Applen laitteilla vaikka heti

19.03.2018 20:14 Muropaketin toimitus

Ubisoftin Might & Magic -pelisarja saapuu pian Androidille tulevan Might & Magic: Elemental Guardiansin muodossa. Applen valmistamien mobiililaitteiden omistajat voivat pelata peliä jo nyt.

Monet PC:ltä ja konsoleita tutut pelisarjat on viime aikoina käännetty myös mobiililaitteille. Nyt vuoronsa on saanut Ubisoftin legendaarinen roolipelisarja Might & Magic.

Applen mobiililaitteille jo saatavilla oleva sekä pian Androidille julkaistava Might & Magic: Elemental Guardians ei kuitenkaan eduta perinteisten Might & Magicien tavoin roolipelien genreä. Sen sijaan kyse on hieman League of Legendsiä sekä Clash Royalea muistuttavasta MOBA:sta, jossa otellaan muita ihmispelaajia vastaan.

Might & Magic: Elemental Guardiansissa pelaaja kehittää omaa sankariaan tasojen myötä hankittavilla erikoisvoimilla ja taioilla. Samalla sankarin rinnalle voi värvätä erilaisia otuksia, jotka auttavat pelaajaa eri tavoilla taisteluiden aikana.

Might & Magic: Elemental Guardians on nyt ladattavissa Applen laitteille App Storesta. Android-laitteiden omistajat voivat puolestaan esirekisteröitä pelin itselleen Play Storesta.