Uusimmat

Mikä ihmeen Starlink? Tällainen on Ubisoftin uusin lelupeli, jonka figuurien kerääminen maksaa maltaita

21.10.2018 11:05 Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla ilmestyi kauppoihin uusi, erikseen ostettavia figuureja tukeva seikkailupeli Starlink: Battle for Atlas.

”Toys to life” -nimellä kutsutussa peligenressä yhdistellään oikeita lelufiguureja digitaalisiin peleihin, ja yleensä hommaan kuuluu olennaisesti figuurien keräileminen. Tunnetuimmat tyylilajin pelit ovat lakkautettu Disney Infinity (2016) sekä yhä elossa oleva Skylanders (2011), mutta kuluneella viikolla kauppoihin saapui Ubisoftin uusin pelituote, Starlink: Battle for Atlas.

Starlink on kolmannen persoonan avaruusseikkailu, joka vie pelaajat Atlaksen tähtijärjestelmään taistelemaan Forgotten Legionia ja sen johtajaa Graxia vastaan. Modulaarisia figuureja hyödyntävä peli on julkaistu PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Nintendo Switchille, joista jokaiselle on tarjolla oma aloituspakkauksensa.

Peli tukee kahden pelaajan kaksinpeliä samalla konsolilla, ja se on pelattavissa myös ilman figuureja. Switch-versiossa vierailee lisäksi Nintendon klassikkosankari Starfox.

Halpaa lystiä Starlink ei tosiaankaan ole, jos haluaa käyttää figuureja pelatessaan. Itse peli kustantaa ainakin PlayStation 4:lle 79,95 euroa, ja figuurien aloituspakkaus 79,99 euroa. Aloituspakkaus sisältää aluksen, pari figuuria, sekä ohjaintelakan, joka kiinnitetään kunkin konsolin ohjaimeen.

Erikseen myytävät alukset puolestaan maksavat 29,99 euroa kappale, asepakkaukset 11,99 euroa ja pilottipakkaukset 7,99€. Tarjolla on myös kaksi kokoelmapakettia, sekä erikseen myytävä ohjaintelakka toiselle pelaajalle.

Edullisin tapa hankkia koko Starlink-sarja on 99,99 euroa kustantava Digital Deluxe -paketti, joka sisältää pelin sekä kaikki ”ensimmäisen aallon” oheistuotteet. Erikseen ostettuna figuureihin saa uppoamaan vielä paljon enemmän rahaa.

Alta näet Starlink: Battle for Atlas -pelin elokuvallisen julkaisutrailerin, sekä pelikuvaa esittelevän E3-trailerin. Molemmissa nähdään myös, kuinka alukset käytännössä kiinnitetään peliohjaimiin ja kuinka modulaariset osat toimivat.