Miksi tämä idea hylättiin? Pelialalta vetäytynyt Gears of War -kehittäjä paljasti kuvitukset upeaan lohikäärmepeliin

22.05.2018 17:48 | Muropaketin toimitus

Boss Key Productions -studionsa sulkenut Cliff Bleszinski on paljastanut Twitterissä studion hylättyjä peliprojekteja.

Kuten viime viikolla kerroimme, päätti Gears of War -sarjan luojana tunnettu Cliff Bleszinski sulkea muutama vuosi sitten perustetun Boss Key Productios -pelistudionsa ja vetäytyä toistaiseksi kokonaan pois pelialalta. Sittemmin Bleszinski on paljastanut Twitterissä, millaisia ideoita Boss Key Productions jätti toteuttamatta, raportoi Kotaku.

Erityisen lupaavalta vaikuttaa Dragonflies-nimellä kulkenut projekti, jossa Bleszinskin mukaan ”ilmailaivoilla kulkevat ninjat/samurait  ratsastavat lohikäärmeillä ja taistelevat zombeja vastaan ystävien kanssa feudalpunk-tyylisessä PvE-pelissä leijuvilla saarilla”.

Melkoisen kuvauksen ohella Belszinski on julkaissut runsaasti peliä varten tehtyä kuvitusta, jota näet alla olevista twiiteistä. Olisikohan tämä kuitenkin ollut parempi idea, kuin flopeiksi muodostuneet LawBreakers (2017) ja Radical Heights (2018)?

Valitettavasti Bleszinski kertoo, että peli olisi vaatinut 40 miljoonan dollarin budjetin, ja sitä tarjottiin Microsoftille, Sonylle, Electronic Artsille, 2K Gamesille sekä Activisionille – mutta turhaan. Dragonfliesin ohella Bleszinski on kertonut myös kahdesta muuta projektista, josta löydät kuvia esimerkiksi Kotakun artikkelista.