UUSIMMAT

Millaisen pelin sinä tekisit? PS4:n näyttävä Dreams nyt saatavilla early access -versiona

17.04.2019 14:35 | Muropaketin toimitus

Media Molecule -studion kunnianhimoinen ”pelinkehityspeli” Dreams on nyt saatavilla varhaisversiona.

Dreams on vaikuttanut julkistuksestaan asti yhdeltä PlayStation 4:n kunnianhimoisimmista peleistä, vaikkei se varsinaisesti mikään peli olekaan. LitteBigPlanet-sarjasta tunnetun Media Molecule -studion kehittämä Dreams on monipuolinen työkalu, jolla pelaajat voivat kehittää omia pelikokemuksiaan ja jakaa luomuksensa sitten muiden kanssa.

Aiemmin beta-testissä ollut Dreams on eilen ilmestynyt early access -versiona, jota esitellään alla olevalla julkaisutrailerilla. Varhaisversio on saatavilla PlayStation Storesta hintaan 29,95 euroa. Koska kyseessä on vielä paranneltava versio pelistä, varoittavat kehittäjät, ettei kaikki toimi vielä täydellisesti, eivätkä pelaajien luomukset välttämättä ole siirrettävissä pelin lopulliseen versioon.

PlayStation Blogissa Media Molecule kertoo, että käyttäjille on tarjolla myös opetusvideoita Dreamsin käyttämisestä. Tämä onkin toivottua, sillä monipuolisella työkalulla voi kehittää kaiken grafiikoista ja musiikista lähtien, kuten alla oleva trailerikin osoittaa.