UUSIMMAT

Minimalistisen tyylikäs vai tylsin kapistus ikinä? Super Smash Bros Ultimate -teemaisen Pro Controllerin design jakaa vahvasti mielipiteitä

28.08.2018 15:40 | Muropaketin toimitus

Nintendo on julkistanut Super Smash Bros Ultimate -teemaisen erikoisversion Nintendo Switchin kanssa toimivasta Pro Controller -peliohjaimesta. Peliohjaimen värimaailma on jakanut pelaajien mielipiteitä.

Nintendo aikoo juhlistaa Super Smash Bros Ultimaten saapumista Nintendo Switchille julkaisemalla erikoisversion Pro Controllerista. Peliohjain on saanut pintaansa minimalistisen musta-harmaan värimaailman sekä Super Smash Bros -sarjan logon.

Super Smash Bros Ultimaten erikoisohjaimen värimaailma on kerännyt internetin keskustelupalstoilla kuten Redditissä sekä kiitosta että kritiikkiä. Osa pelaajista pitää ohjainta hillityn tyylikkäänä, kun taas osa kokee sen pelkistetyn designin menetetyksi mahdollisuudeksi.

Kamppailupelin tavoin seitsemäs päivä joulukuuta julkaisunsa saavan Pro Controllerin erikoisversio sisältyy rajoitetusti saatavilla olevaan Super Smash Bros Ultimaten keräilyversioon, mutta sitä myydään myös erikseen ilman peliä. Ohjaimen ja pelin sisältävä paketti maksaa 119 euroa, mutta pelkän ohjaimen hinnasta ei ole vielä tietoa.