Uusimmat

Minit on seikkailupeli, jossa pelihahmo kuolee 60 sekunnin välein

05.04.2018 11:30 Muropaketin toimitus

Minit on useille alustoille ilmestynyt minimalistinen seikkailupeli, jossa pelihahmo kuolee jatkuvasti, riippumatta pelaajan taidoista.

Useimmissa peleissä pelihahmon kuolema johtuu pelaajan mokailusta, mutta tuoreessa indiepelissä Minit se on väistämätön pelimaailman realiteetti, joka toistuu 60 sekunnin välein. Erikoisen pelin keskiössä olevaa pikkukaupunkia nimittäin vaivaa kirous, joka saa saman päivän alkamaan alusta minuutin välein.

Polygonin kuvauksen mukaan pelissä eteneminen ei kuitenkaan ole mahdotonta, vaan pelaajan saavuttama edistys säilyy, vaikka pelimaailma palautuukin lähtökuoppiinsa. Tavoitteena on pelastaa kaupunki kiroukselta selvittämällä salaisuuksia ja peittomalla vihollisia.

Minit ilmestyi alkuviikosta PC:lle, PlayStation 4:lle, sekä Xbox Onelle, ja se on saanut lähinnä positiivisia arvioita osakseen. Metacriticissä Minitin keskiarvo on alusta riippuen 81-82.

Alta näet indiekehittäjien Kitty Calisin, Jan Willem Nijmanin, Jukio Kallion ja Dominik Johannin yhteistyönä syntyneen Minitin trailerin.

Muropaketin uusimmat