UUSIMMAT

Missä viipyy Bloodborne 2 – ja voisiko se olla PlayStation 5:n julkaisupeli?

10.04.2019 22:00 | Muropaketin toimitus

GamingBoltin tuoreella videolla pohditaan, onko Bloodbornelle luvassa jatko-osaa, ja onko sellainen mahdollisesti jo tekeillä.

From Software sai suositun Dark Souls -sarjansa päätökseen vuonna 2016, sitä seurasi vielä Dark Souls Remastered -uudelleenjulkaisu viime vuonna, ja studion tuorein peli Sekiro: Shadows Die Twice puolestaan näki päivänvalon maaliskuussa. Jostain syystä vuonna 2015 ilmestyneelle, miljoonia myyneelle Bloodborne-toimintaroolipelille ei kuitenkaan ole ilmestynyt jatkoa, eikä sellaista virallisen tiedon mukaan ole myöskään tulossa.

Suuri kysymys kuuluukin, aikovatko From Software ja studion pääjehu Hidetaka Miyazaki ylipäätään tehdä Bloodborne 2:ta? Tätä pohditaan GamingBoltin alla olevalla videolla.

From Softwarella on viime syksynä kerrotun tiedon mukaan tekeillä kaksi peliä, joita ei vielä ole julkistettu, joten niistä toinen voisi periaateessa ollakin Bloodborne 2. Studion viime vuotisesta Déraciné-pelistä löydetty easter egg ei kuitenkaan Miyazakin mukaan viitannut Bloodbornen jatko-osaan, ja studio on muutenkin toppuutellut huhuja Bloodborne 2:sta.

Asiaa monimutkistaa se, että Bloodborne on PlayStation 4:n yksinoikeuspeli, ja IP:n omistaa itseasiassa Sony, eivät kehittäjät. Yksi teoria onkin, että Bloodborne 2:sta ei ole hiiskuttu mitään siksi, että se tulisi ilmestymään vasta julkistamattomalle PlayStation 5 -konsolille, mahdollisesti jopa alustan julkaisupelinä.

Näyttää joka tapauksessa siltä, että jos Bloodborne on jatkoa saamassa, sitä saadaan odottaa vielä hyvän aikaa. GamingBoltin seikkaperäisen videon näet alta.

Muropaketin uusimmat