Uusimmat

Miten pelaajat oikeasti liikkuvat battle royale -taistelussa? Tämä sivusto näyttää minkä tahansa PUBG-ottelun interaktiivisena karttana

01.10.2018 14:40 Muropaketin toimitus

MinMaxin uusi Chicken Dinner -sivusto näyttää reaaliaikaisesti, kuinka pelaajat liikkuvat PlayerUnknown’s Battlegroundsin taistelukentällä.

Battle royale -peleissä on kartalla liikkuminen (tai liikkumatta oleminen) sisältää aina riskejä, eikä yhtä vuorenvarmaa taktiikkaa ole olemassa. Jotkut pärjäävät pitkälle pysymällä pienellä alueella, toiset taas ryntäilevät rohkeasti.

Jos kuitenkin olet aina miettinyt, kuinka pelaajat oikeasti toimivat ja kuinka he liikkuvat kartalla, tarjoaa uusi Chicken Dinner -sivusto vastauksen kysymykseen. Kuten VG24/7 kertoo, näyttää PlayerUnknown’s Battlegroundsille omistettu verkkosivu minkä tahansa PUBG-ottelun etenemisen reaaliaikaisesti päivittyvänä karttana.

Ottelun voi etsiä pelaajan nimimerkkillä tietyn alueen mukaan, joko PC tai Xbox One -pelaajien joukosta. Chicken Dinnerin etusivulta voi myös katsoa sattumanvaraisia otteluita.

Äskettäin selvisi, että PlayerUnknown’s Battlegrounds saapuu pian myös PlayStation 4:lle. Sonyn konsolikäännöksen julkaisupäivää ei kuitenkaan ole vielä paljastettu.