Monster Hunter Rise nousi vuoden seuraavaksi menestykseksi – kolmessa päivässä jo yli 4 miljoonaa peliä

30.03.2021 08:12 Muropaketin toimitus

Capcom on paljastanut Nintendo Switchille yksinoikeudella saapunutta Monster Hunter Risea toimitetun maailmalla jo yli neljä miljoonaa kappaletta.

Peli julkaistiin viime perjantaina, joten neljä miljoonaa on rikottu ensimmäisen kolmen päivän aikana. Saavutus on entistä vakuuttavampi, kun ottaa huomioon, ettei peliä ole julkaistu muille alustoille kuin Nintendo Switchille. Vertailun vuoksi julkaisijan aiempaa Monster Hunter Worldia toimitettiin tammikuussa 2018 viisi miljoonaa kappaletta, mutta se julkaistiin sekä PlayStation 4:lle että Xbox Onelle.

Tiedotteen mukaan mainittu neljä miljoonaa koskee tosin toimitettuja pelejä, joten se ei suoranaisesti vastaa myytyjä yksiköitä. Siihen lukeutuu kuitenkin kaikki digitaaliset myynnit sekä jälleenmyyjille toimitetut pelit.

Kulunut vuosi on ollut julkaisuköyhästä annistaan huolimatta monille peleille silkkaa juhlaa, sillä The Mediumin, Hitman 3:n ja Valheimin kaltaiset pelit ovat Monster Hunter Risen lailla yltäneet miljoonamyynteihin jo ensimmäisten päivien aikana.