Monster Hunter: World teki ennätyksen ja myi viikonlopun aikana miljoonia

30.01.2018 12:02 | Muropaketin toimitus | 1

Capcomin perjantaina julkaisema Monster Hunter: World on noussut menestykseksi jo ilmestymisviikollaan.

Odotettu toimintaroolipeli Monster Hunter: World on nousemassa alkuvuoden suureksi hittipeliksi. Kuten Destructoid raportoi, vasta perjantaina ilmestynyttä peliä myytiin ensimmäisen kolmen päivän aikana viisi miljoonaa kappaletta. Lukemassa on laskettu yhteen digitaaliset pelimyynnit sekä jälleenmyyjille toimitetut kappaleet.

Viisi miljoonaa on Capcomin mukaan uusi ennätys pitkälle pelisarjalle, jonka pelejä on nyt myyty kaikkiaan yli 45 miljoonaa kappaletta. Viiden miljoonan julkaisumyynti on myös kunnioitettava luku siksi, että sarjan edellisestä kotikonsoleilla ilmestyneestä pelistä lähes kymmenen vuotta, ja sekin ilmestyi vain Nintendon alustoilla. Monster Hunter: World on siis todellakin saavuttanut uuden pelaajakunnan.

Monster Hunter: Worldissa pelaaja pääsee seikkailemaan avoimeen fantasiamaailmaan, joka kuhisee toinen toistaan hurjempia ja erikoisempia hirviöitä. Tehtävänä on metsästää ja tutkia hirviöitä yksin tai muiden pelaajien kanssa, sekä ratkaista Elder Dragonien mysteeri.

Monster Hunter: World on myös menestynyt arvioissa erinomaisesti. Pelin keskiarvo on Metacriticissä jopa 91-94. Peli julkaistaan syksyllä myös PC:lle, mutta kuten aiemmin kerroimme, Nintendo Switchille sitä ei tällä erää olla kääntämässä.

Päivitetty 30.1.2018 klo. 14.04

Tarkennettu, että myytyihin peleihin on laskettu mukaan jälleenmyyjille toimitetut kappaleet, ei siis pelkästään kuluttajille myytyjä.

Keskustelu

Sitä on toimitettu 5 miljoonaa. Shipped ja Sold ei ole sama asia.

Muropaketin uusimmat