UUSIMMAT

Monster Hunter: Worldin kehuttu Iceborne-laajennus saapui PC:lle – Capcomin myydyin peli jatkaa voittokulkuaan

16.01.2020 07:40 | Muropaketin toimitus

Monster Hunter World: Icebornen saavuttua PC:lle Capcom raportoi jälleen ennätysmäisiä myyntilukuja.

Suosittu toimintaroolipeli Monster Hunter: World ilmestyi alunperin jo kaksi vuotta sitten, mutta pelin voittokulku sen kun jatkuu. Viime vuoden suosittu Iceborne-laajennus saapui viimeinkin myös PC:lle viime viikolla, ja nyt Eurogamer raportoi pelin tuoreimmista myyntiluvuista.

Icebornea on nyt myyty yli neljä miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti, ja tämä on nostanut myös peruspelin myyntilukuja. Monster Hunter: Worldia onkin nyt myyty jo kaikkiaan 15 miljoonaa kappaletta yhteensä kaikilla alustoilla.

Peli kruunattiin jo aiemmin pitkäikäisen Capcomin historian myydyimmäksi peliksi, eikä muilla yhtiön julkaisuilla näytä olevan mitään mahdollisuuksia sen päihittämiseen. Esimerkiksi viime vuonna massiiviseksi hitiksi noussutta Resident Evil 2:n remake-versiota on kaikesta huolimatta myyty ”vain” viisi miljoonaa kappaletta.

Kaikkiaan Monster Hunter -sarjan pelejä on tähän mennessä myyty yli 61 miljoonaa kappaletta. Myöhemmin tänä vuonna saa ensi-iltansa myös pelisarjaan perustuva elokuva, jota tähdittää Milla Jovovich.

Alta näet Iceborne-laajennuksen PC-trailerin.

Muropaketin uusimmat