Monster Hunter: Worldin menestys on tolkuton – Nousi lähes 40-vuotiaan Capcomin nopeimmin myyneeksi peliksi

13.02.2018 10:32 | Muropaketin toimitus

Monster Hunter: World on myynyt jo kuusi miljoonaa kappaletta, ja noussut Capcomin nopeimmin myyneeksi peliksi.

Monster Hunter -sarjan tuorein ja tähän mennessä suurin julkaisu Monster Hunter: World ilmestyi vasta pari viikkoa sitten, mutta se on jo nyt yltänyt kunnioitettaviin myyntilukuihin. Kuten Bleeding Cool raportoi, on peliä myyty jo kuusi miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti.

Lukemaan on todennäköisesti laskettu digitaalinen myynti sekä jälleenmyyjille toimitetut kappaleet. Kuten aiemmin kerroimme, peli pääsi viiden miljoonan myyntilukuihin jo ensimmäisen viikonlopun aikana. Viimeisen parin viikon aikana peliä on siis myyty miljoona kappaletta lisää.

Capcom on lisäksi kertonut, että Monster Hunter: World on nyt pitkäikäisen yhtiön nopeimmin myynyt videopeli. Saavutus ei ole mikään vähäpätöinen, sillä Capcom on perustettu jo vuonna 1979. Yhtiön tunnetuimpia julkaisuja ovat Resident Evil, Mega Man ja Street Fighter -pelisarjat, joiden kaikkien myyntinopeuden Monster Hunter: World on nyt peitonnut.

Muropaketin arvostelussa Monster Hunter: World sai 3,5 tähteä, ja kriitikkomme kirjoitti pelistä näin:

”Monster Hunter: World on saanut pelimediassa valtavan positiivisen vastaanoton, ja se onkin ilmeisesti suuri edistysaskel etenkin suhteessa sarjan aiempiin peleihin. Uudelle pelaajalle paketti on kaukana täydellisestä, mutta samalla se on hauska ja koukuttava toimintaroolipeli, johon uppoutuminen vaatii aikaa ja energiaa, mutta jonka parissa voi varmasti viihtyä pitkään.”

Koko arvostelun voit lukea tästä. Monster Hunter: World on saatavilla PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, ja se kääntyy syksyllä myös PC:lle. Pelin myyntilukujen voi siis ennustaa kasvavan vielä tuntuvasti.