UUSIMMAT

Monster Hunteria muistuttava Dauntless ilmestyy ensi viikolla useille alustoille – ja täysin ilmaiseksi

14.05.2019 12:16 | Muropaketin toimitus

Phoenix Labsin toimintaroolipeli Dauntless ilmestyy virallisesti viikon kuluttua ja saapuu samalla konsoleille.

Monster Hunter: World nousi viime vuonna jättihitiksi ja osoitti samalla, että tiimimuotoiselle hirviönmetsästykselle on todellakin kysyntää. Nyt indiestudio Phoenix Labsin oma näkemys samasta ideasta on viimein valmistumassa.

Pitkään varhaisversiona jaettu Dauntless ilmestyy nimittäin virallisesti ensi viikolla, kertoo Eurogamer. Peli saapuu PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 21. toukokuuta.

Dauntless viskaa pelaajat fantasiamaailmaan, jossa heidän tehtävänsä on metsästää ihmiskunnan riesaksi ilmestyneitä, jättiläismäisiä hirviöitä. Mörkkijahtiin voi jalkautua yksin tai jopa neljän pelaajan tiiminä.

Toisin kuin kilpailijat, on Dauntless lähtökohtaisesti ilmaispelattava verkkoroolipeli. Peli sisältää mikromaksuja ja kausittaisen Hunt Pass -järjestelmän, mutta pelinsisäiset ostokset keskittyvät Eurogamerin mukaan lähinnä kosmeettisiin parannuksiin.

Alta näet Dauntlessin konsolitrailerin, jossa näkyy vielä vanhentunut julkaisuajankohta. PC:llä peli on tietysti pelattavissa early access -versiona vaikka heti, yksinoikeudella Epic Games Storen kautta.