UUSIMMAT

Mopo karkaa pahasti käsistä: Star Citizen ei ole vielä edes valmis, mutta kehittäjällä on jo suuret suunnitelmat

13.01.2022 20:01 | Muropaketin toimitus

Star Citizeniä on odoteltu jo vuosikausia, eikä ole lainkaan selvää, milloin se tulee saataville. Tästä huolimatta kehittäjä suunnittelee sen jatko-osia.

Star Citizen -kehittäjä Cloud Imperium Games on paljastanut, kuinka kunnianhimoisia suunnitelmia sillä on seuraavalle viidelle vuodelle. Asiasta kertoo Eurogamer.

Star Citizenin yksinpelikampanja Squadron 42:n piti tulla saataville jo seitsemän vuotta sitten, eikä ole vieläkään selvää, milloin se julkaistaan. Siitä huolimatta Cloud Imperium Games on jo suunnittelemassa avaruuspelille jatko-osia.

Studio avaa Manchesteriin varsin suuren uuden toimitilan, sillä se aikoo kasvattaa 400 hengen työvoimaansa tuhanteen henkilöön. Tämä takaa studion johtajan Carl Jonesin mukaan esimerkiksi laajempia julkaisumahdollisuuksia ja parempaa asiakaspalvelua. Yksikkö avataan vuoteen 2026 mennessä.

“Olemme siihen mennessä kehittämässä jatko-osia Squadron 42:lle”, lausui Jones.

Pelin julkaisusta Jones ei osannut sanoa mitään muuta kuin sen, että kehitystyö saattaa kestää vielä vuoden tai kaksi.

Viime marraskuussa kerrottiin, että Star Citizen on kerännyt joukkorahoituksella yli 350 miljoonaa euroa. Cloud Imperium Games sai viime syyskuussa käskyn viranomaisilta, että yhtiön on oltava selkeämpi sen suhteen, mitä se oikein myy. Yhtiö on aiemmin myynyt pelin avaruusaluksia, jotka eivät ole vielä edes olemassa.

Muropaketin uusimmat