UUSIMMAT

Mortal Kombatista luvassa elokuva jo kesällä

20.01.2020 15:58 | Muropaketin toimitus

Suurempaa Mortal Kombat -leffaa saadaan odottaa ensi vuoteen, mutta hittipelien pohjalta tehty animaatio ilmestyy jo ensi kesänä.

Mortal Kombatista on parhaillaan tekeillä suuren luokan leffatuotanto Warner Bros. Picturesin alaisuudessa, mutta sen ensi-ilta on luvassa vasta vuonna 2021. Jo sitä ennen tarjoillaan Mortal Kombatia kuitenkin Warnerin animaatiostudion toimesta.

VG24/7 nimittäin kertoo Warnerin julkistaneen tulevan animaatioelokuvan Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge. Leffan odotetaan ”ilmestyvän kesäkuussa”, mutta mitään tietoa sen levityksestä valkokankaalla tai suoratoistopalveluissa ei vielä ole kerrottu.

Mukana Scorpion’s Revengessä ovat muun muassa Community-sarjasta tuttu Joel McHale, joka esittää Johnny Cagea, sekä Dexteristä tuttu Jennifer Carpenter, joka vastaa Sonya Bladen äänestä. Nimikkohahmo Scorpionia näyttelee Patrick Seitz, jota kuultiin samassa roolissa Mortal Kombat X -pelissä muutama vuosi sitten.

Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revengestä ei ole vielä tarjolla esimakua. Alta näet kuitenkin leffan mainoskuvan, jonka Warner on julkaissut.

Syksyllä arvostelimme uudelleen legendaarisen 1990-luvun Mortal Kombat -leffan osana arvostelusarjaamme. Arvion voit lukea alta.

Videopelileffojen kalkkunat ja klassikot 7/8: Vuoden 1995 Mortal Kombat on mainettaan surkeampi – Jopa Street Fighter menee tämän edelle