Uusimmat

Mousesports jatkoi voittokulkuaan ja nappasi CS_Summit-turnauksen voiton

16.12.2019 11:15 Muropaketin toimitus

Mousesports on tällä hetkellä huikeassa vireessä. Viime yönä joukkue kaatoi G2 Esportsin CS_Summitin finaalissa.

Finaali oli tiukka ja jännittävä. Ensimmäisenä pelatussa Miragessa ratkaisua haettiin jatkoajalta saakka, mutta lopulta Mousesports nappasi kartan voiton kierroksin 19-17.

Erikoisena käänteenä Mousesportsin Finn ”karrigan” Andersenin täytyi lähteä lentokentälle ensimmäisen kartan jälkeen, jolloin hänen paikkansa otti joukkueen valmentaja Allan ”Rejin” Petersen. Mousesportsilla oli jo valmiiksi yksi stand-in-pelaaja,  Niels-Christian ”NaToSaphiX” Sillassen.

Toisena pelatussa Vertigossa G2 otti tahtipuikon takaisin Mousesportsilta. G2 kaatoi Mousesportsin tylysti erin 1-16 voittamalla peräti 11 kierrosta putkeen T-puolella, ennen kuin mousesports onnistui nappaamaan ainoan kierrosvoittonsa. Ratkaisevassa Trainissa turnausvoitto ratkesi lopulta Mousesportsille tiukasti kierroksin 16-14.

Mousesports palkittiin turnausvoitosta 61 500 dollarilla, kun taas G2:lle jäi käteen 39 500. Aleksibn uusi joukkue OG sijoittu jaetulle 3-4. sijalle yhdessä Virtus.Pron kanssa ja tienasi 21 500 dollaria.