Muistatko? 12 vuotta sitten Star Wars -peli paljasti Jar Jar Binksin karun kohtalon

17.07.2020 13:46 | Muropaketin toimitus

Pidetyn Star Wars -pelin mukaan Jar Jar Binksille kävi todella köpelösti.

Jar Jar Binks mahtaa olla elokuvahistorian inhotuimpia hahmoja, mikä selittää senkin, että hahmon tarina jäi Episode I:n jälkeisissä Star Wars -elokuvissa vähäiseksi. Myös Star Wars -pelien kehittäjät tiedostivat tämän 12 vuotta sitten, kun pidetty toimintapeli Star Wars: The Force Unleashed paljasti Jar Jarin karun kohtalon.

YouTube-kanava What Culture muistelee tapausta alla olevalla videollaan, jolla listataan kiinnostavia easter egg -salaisuuksia monista peleistä. The Force Unleashed on listalla siksi, että pelaaja voi eräältä pelialueelta löytää Jar Jar Binksin.

Jar Jar ei tosin ole varsinaisesti elossa, vaan Han Solon tapaan hänet on jäädytetty karboniittiin. Emme kuitenkaan usko, että kukaan on vähään aikaan lähdössä Jar Jaria pelastamaan, joten eiköhän hän pysy jäädytettynä myös tulevaisuudessa.

Alla oleva video on ajoitettu alkamaan Star Wars: The Force Unleashed kohdalta. Seuraava suuri Star Wars -peli on syksyllä ilmestyvä Star Wars: Squadrons, jossa päästään hyppäämään sarjan ikonisten avaruusalusten ohjaamoon.