Muistatko Dead Island -zombiepelin? Jatko-osa on yhä tekeillä, sanoo julkaisija

18.11.2019 09:44 | Muropaketin toimitus

Koch Median mukaan Dead Islandin jatko-osaa on tekemässä jo kolmas pelistudio, mutta projektia ei ole hylätty.

Alunperin Techlandin kehittämä avoimen maailman zombie-rymistely Dead Island ilmestyi vuonna 2011, sitä seurasi suora jatko-osa Dead Island: Riptide vuonna 2013, ja Dead Island 2 julkistettiin heti seuraavana vuonna.

Uutisointi pelistä on kuitenkin ollut olematonta jo pari vuotta, eikä asiaa jouduttanut edes alkuperäisen pelin remasterointi vuonna 2016. Nyt julkaisija Koch Media on VG24/7:n mukaan vakuuttanut, että peliä tehdään kuitenkin edelleen.

”Dead Island on meille erittäin tärkeä brändi, ja meidän täytyy hoitaa se kunnolla”, kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Klemens Kundratitz.

”Onhan se hyvä tarina kertoa, että peli on jo kolmannella studiolla kehityksessä, mutta toivomme, että meitä arvosteltaisiin lopputuloksen perusteella”, Kundratitz kertoo.

Kundratitz uskoo vakaasti, että Dead Island 2:sta tulee vielä erinomainen zombiepeli. Hän ei kuitenkaan kerro mitään tarkempaa pelin julkaisuaikataulusta tai -alustoista.

Koska Dead Island 2:ta ei ole vielä julkisettu, on hyvin mahdollista, että se ilmestyy vasta seuraavan sukupolven konsoleille. Jäämme odottamaan virallisia julkistuksia pelistä.