Muistatko Destroy All Humans! -toimintapelin? Vertailu osoittaa, kuinka paljon tänään ilmestyvä remake eroaa 15-vuotiaasta pelistä

28.07.2020 08:00 | Muropaketin toimitus

Destroy All Humansin täysmittainen uusintaversio rantautuu tänään useille alustoille.

Viime vuosina on julkaistu paljon remake-versioita ja remasterointeja vanhemmista peleistä, ja monet näistä ovat olleet hyvin suosittuja. Vuonna 2005 ilmestyneen Destroy All Humansin remake on silti pieni yllätys, sillä Xboxin ja PlayStation 2:n lyhytikäinen pelisarja ei ollut mikään jättimenestys edes aikanaan.

LUE MYÖS: Arvostelu: Destroy All Humans!:n kierrätys on pätevää toimintaviihdettä, mutta ikä painaa ufopelin arvosanaa alaspäin

Ainakin Black Forest Gamesin uusintaversio pistää 15-vuotiaan pelin visuaalisesti todellakin uuteen uskoon. Tämä käy ilmi IGN:n vertailusta, jossa pistetään rinnakkain vuoden 2005 versio ja tänään ilmestyvä remake. Kyse ei tällä kertaa tosiaankaan ole pelkästä HD-kasvojenkohtuksesta, vaan koko peli on tehty uudelleen hahmoja ja maailmaa myöten.

Vertailuvideon näet alta.

Destroy All Humans! ilmestyy tänään 28. heinäkuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Ilmeisesti peli on saapumassa myös Google Stadialle.

Muropaketin uusimmat