UUSIMMAT

Muistatko Skull & Bonesin? Ubisoft laittaa lupaavan merirosvopelinsä täysin uusiksi tavalla, joka tuskin kaikkia miellyttää

14.07.2020 14:50 | Muropaketin toimitus

Jo pitkään kehitetty Skull & Bones ottaa harppauksen kohti Fortnitea.

Assassin’s Creed -pelien sivuprojektista itsenäiseksi peliksi muuttunut Skull & Bones julkistettiin aikanaan jo vuonna 2017, mutta sittemmin Ubisoft on vain tasaisin väliajoin lykännyt pelin julkaisua. Tuore raportti paljastaa yhtiön suunnitelmat pelin kohtalosta, kertoo PC Gamer.

Ubisoftin kerrotaan muuttaneen Skull & Bonesin perinteisestä pelijulkaisusta kohti live servicea, eli palvelumuotoista peliä. Ilmeisesti keskeinen innoittaja on Fortnite, eli Skull & Bonesista olisi tulossa keskeisesti verkkopeli, jossa nähdään Fortnite-tyylisiä pelimaailman tapahtumia. Peli saattaa myös olla ilmaispelattava, mutta tästä ei ole varmuutta.

Skull & Bonesin piti alunperin sisältää tarinallinen yksinpelikampanja, mutta tämänkään kohtalosta ei ole varmuutta. Pelin edellinen lykkäys uutisoitiin viime vuoden toukokuussa, jonka jälkeen Skull & Bonesista ei ole tarjottu mitään virallisia julkistuksia.