Muistatko vielä The Last of Us Part II:sta erotetun moninpelin? – Naughty Dogin projektista saatiin lisävihjeitä

11.03.2021 12:20 | Muropaketin toimitus

Naughty Dogin tuore työpaikkailmoitus vihjaa suunnasta, johon julkistamatonta moninpeliä ollaan viemässä.

Tarkkaan pelimediaa seuranneet saattavat muistaa, että viime kesänä ilmestyneelle The Last of Us Part II:lle oli aikanaan tekeillä myös moninpeli, ensimmäisen osan tapaan. Jo kauan ennen pelin julkaisua Naughty Dog kertoi kuitenkin, että moninpeli erotettiin omaksi projektiksi, josta ei sittemmin ole paljastettu mitään.

Itsenäistynyt moninpeli näyttäisi kuitenkin olevan yhä kehitteillä. VG24/7 kertoo, että Naughty Dogin tuoreessa työpaikkailmoituksessa etsitään nimenomaan verkkopeliin erikoistunutta suunnittelijaa.

Työpaikkailmoitus hakee moninpelien sisäisen ekonomian asiantuntijaa, ja siinä mainitaan myös pelaajien ”itseilmaisu”, mikä todennäköisesti viittaa kosmeettisiin esineisiin pelin sisällä. Työpaikkailmoitus viittaa siihen, että Naughty Dogilla on kehitteillä laaja moninpeliprojekti, johon tulee jonkinlainen sisäinen valuuttajärjestelmä. Tämä ei vielä suoraan tarkoita mikromaksuja, mutta se voi tarkoittaa niitäkin.

Mikään tuoreessa työpaikkailmoituksessa ei suoraan kerro, että kyse olisi The Last of Usin pelimaailmaan sijoittuvasta moninpelistä. Naughty Dog kertoi kuitenkin aikanaan, että moninpeliä ehdittiin kehittää hyvin pitkään. On siis epätodennäköistä, että se olisi hylätty ja studio kehittäisi nyt jotain aivan muuta moninpeliä.

Jäämme odottelemaan lisätietoja ja virallista julkistusta Naughty Dogin pelistä.