UUSIMMAT

Muistutus: Osta kehuttu Superhot-toimintapeli kun vielä ehdit – saat tällä viikolla ilmestyvän jatko-osan täysin ilmaiseksi

13.07.2020 15:15 Muropaketin toimitus

Superhotin ostajat saavat pelin itsenäisen seuraajan täysin veloituksetta, kunhan peli ostettu ennen tulevaa torstaita.

Omaperäinen toiminta- ja räiskintäpeli Superhot sai erinomaisen vastaanoton ilmestyessään vuonna 2016, ja nyt pelin ystäville on viimein ilmestymässä uutta pelattavaa. Torstaina, 16. heinäkuuta ilmestyvä Superhot: Mind Control Delete ei kuitenkaan ole pelkkä laajennus, vaan itsenäiseksi julkaisuksi kasvanut pelipaketti.

Mikä parasta, kehittäjät ovat päättäneet antaa Mind Control Deleten ilmaiseksi kaikille alkuperäisen pelin ostaneille. Huikeaan tarjoukseen liittyy kuitenkin ehtoja.

Mind Control Deleten saa ilmaiseksi vain, jos on ostanut alkuperäisen pelin Steamista, PlayStation Storesta, Xboxin pelikaupasta, Epic Games Storesta, Originista tai GOG:stä ennen 16. heinäkuuta. Tämän jälkeen Mind Control Delete on kaikille pelaajille maksullinen peli.

Tarkka aikaraja on torstaina kello 19.00 Suomen aikaa, eikä tarjous koske pelin ilmaiseksi vaikkapa Twitch Primesta tai Games with Gold -kampanjasta lunastaneita, eikä myöskään pelin VR-versiota. Tarkat tiedot ilmaispelin lunastamisesta löytyvät Superhotin sivuilta.

Kaikesi onneksi alkuperäinen peli on myös parhaillaan tarjouksessa PC:lle. Superhotin voi napata Steamista alle puoleen hintaan, 9,19 euroa.

Alta näet Superhot: Mind Control Deleten trailerin.