Uusimmat

Myös pelistudio vihaa Call of Duty: Warzonen huijareita – ”paras työmme menee hukkaan”

27.04.2021 11:22 Muropaketin toimitus

Kehittäjästudio Raven Software julistaa vihaavansa huijareita vielä enemmän kuin muut pelaajat.

Ilmaispelattavan Call of Duty: Warzonen huijariongelmasta on puhuttu paljon, ja kehittäjät ovat kamppailleet monin tavoin saadakseen huijausten käyttäjät kuriin. Erilaiset huijaukset ovat kuitenkin yleisiä, ja myös pelistudiolla inhotaan tätä.

”Kukaan ei vihaa huijareita enemmän kuin me”, julistaa Raven Softwaren luova johtaja Amos Hodge tuoreessa haastattelussa, kertoo VG24/7.

”Laitamme kaikkemme likoon tämän sisällön eteen, meillä 100 miljoonaa pelaaja, se on ollut linjoilla vuoden, tämä on valtava areena ja parasta työtä mitä olemme koskaan tehneet, joten kun huijarit tulevat pilaamaan pelin se häiritsee meitä enemmän kuin ketään muuta”, Hodge selittää.

Hiljattain kerroimme, että Call of Duty: Warzonesta on bannittu jo lähes puoli miljoonaa huijaria, ja studiolla etsitään uusia keinoja toistuvien huijareiden torjuntaan.

Vasta viime viikolla kerrottiin kuitenkin huijareista, jotka eivät edes vaivaudu piilottelemaan tekemisiään ja jopa käyttävät avoimesti peliin kuulumattomia varusteita. Selvästi ainakaan vielä kehittäjät eivät ole saaneet ongelmaa kuriin, eivätkä torjuntakeinot paljon huijareita huoleta.