Uusimmat

Näin halloween näkyy eri peleissä: Rainbow Six Siegessä nähdään kummitustaloja, Overwatchissa halloween-asuja…

27.10.2018 17:10 Muropaketin toimitus

Halloween kolkuttaa ovelle ja sitä juhlistavat kurpitsat ja kummitukset ovat ilmaantuneet myös useihin peleihin. Siksipä listasimme kiinnostavimmat pelien sisäiset halloween-tapahtumat.

31. päivä lokakuuta koittavaa halloweeniä juhlitaan useissa eri peleissä teemaan soveltuvilla kurpitsoilla ja kummituksilla. Tarjolla on muun muassa tällaisia pelien sisäisiä tapahtumia:

Overwatchissa pelaajat puolustautuvat aiempien vuosien tavoin Dr. Junkensteinin hirmuisilta robottiluomuksilta PvE-pelattavassa Junkenstein’s Revengessä. Tarjolla on lisäksi useita uusia ja viime vuosilta tuttuja halloween-teemaisia asuja sankareiden puettavaksi

Rainbow Six Siegessä Ubisoft on lisännyt peliin kammottavan Mad House -tapahtuman, joka lisää House-karttaan halloween-teemaisia koristeita. Tarjolla on myös kosmeettisia tavaroita.

Team Fortress 2:n järjestyksessään kymmenennessä Scream Fortress -tapahtumassa kohdataan jälleen Merasmus ja tarjolla on useita erilaisia halloween-karttoja vuosien varrelta vaihtelevilla pelimuodoilla. Mukana on toki myös halloween-teemaisia hattuja ja muita varusteita.

Final Fantasy XIV:ssä All Saint’s Wake -tapahtumankaikki pelaajat kutsutaan kummitustaloon merkeissä. Lisäksi pelaajat voivat ostaa ja ansaita rajoitetun ajan saatavilla olevia halloween-esineitä ja vaatteita.

PlayerUnknown’s Battlegroundsissa tarjolla ovat Killer Clown, Maniacal Butcher, Ancient Mummy ja Bloody Nurse -kostyymit, jotka voi hankkia 10 000 BP-pisteellä. Tarjolla on myös rajoitetun ajan pelattavissa oleva One Gun Warrior, jossa jokainen pelaaja saa heti pelin alussa aseen, mutta pelimaailmasta ei löydy enää lisäaseita.

Fortnite Battle Royalen Fortnitemares-tapahtumassa tarjolla on kosmeettisten tavaroiden lisäksi muokattu pelimuoto, jossa tekoälyn ohjaamat viholliset jahtaavat liian lähelle eksynyttä pelaajaa. Lisäksi pelaajat voivat metsästää halloween-teemaisia haasteita, joissa pitää muun muassa tanssia Gargoylejen päällä.

Monster Hunter Worldissä on tällä hetkellä käynnissä ”Autumn Harvest”-niminen festivaali. Sen aikana sisään kirjautuvat pelaajat palkitaan erilaisilla palkinnoilla, kuten tiketeillä joilla voi hankkia ainoastaan Autumn Harvestin aikana saatavilla olevia haarniskoja. Pelihahahmojen varusteiden lisäksi Autumn Harvest tarjoaa vain rajoitetun ajan tarjolla olevia hirviöitä metsästettäväksi. Tapahtumassa nähdään myös valtava määrä juhlatunnelmaa muun muassa kurpitsojen ja ilotulitteiden merkeissä.