UUSIMMAT

Näin maailman huonoimmista Super Mario Maker 2 -tasoista voi tehdä vielä huonompia

17.08.2019 11:24 | Muropaketin toimitus

Super Mario Maker 2 päästää pelaajat luomaan omia tasohyppelyitään. Vaikka mukaan mahtuu helmiä, on osa tasoista myös järkyttävän huonoja.

YouTubaaja Ceave Gaming päätti kokeilla uudella videollaan, voisiko huonoimmista mahdollisista pelimekaniikoista tehdä vielä huonompia.

Yksi surkea pelimekaniikka on tuuriin perustuva ”arvaa ovi”-haaste. Siinä vain yksi identtisistä ovista johtaa eteenpäin ja muut suoraan kuolemaan. YouTubaaja teki mekaniikasta vielä huonomman tekemällä oikeasta ovesta sattumanvaraisen.

Toinen kamala idea ovat tasot, joissa pitää hyppiä sattumanvaraisesti kunnes pelihahmon pää osuu avaimen paljastavaan näkymättömään palikkaan. Ceave Gaming muutti tasoa niin, että hyppääminen onnistuu vain kerran ja toisella hyppäyksellä pelaaja kuolee.

Osassa tasoista pelaajan täytyy hypätä alla odottavalle tasolle, jota ei voi nähdä ylhäältä käsin. Videolla alla odottava taso saadaan liikkumaan, jotta siihen osuminen olisi vielä hankalampaa.

Kenties älyttömimpiä ovat tasot, joissa pelaajan täytyy vain uida lähes loputonta sokkeloa pitkin viiden minuutin ajan. Aikaa voi kuitenkin pidentää noin tunnin mittaiseksi, jos tason saa hidastelemaan Ceave Gamingin osoittamalla tavalla.