UUSIMMAT

Näin paljon PlayStation 5:n hinta vaihtelee eri kaupoissa Suomessa – Ero voi olla jopa useita kymmeniä euroja

21.09.2020 13:51 | Muropaketin toimitus

PlayStation 5:n ennakkotilaajien kannattaa harkita, mistä konsolinsa tilaa, sillä hinnat vaihtelevat kauppojen välillä jopa kymmeniä euroja.

PlayStation 5 Digital Editionin virallinen ohjehinta on 399 euroa ja levyasemallisen mallin ohjehinta 499 euroa. Aivan näin edullisesti konsolia on kuitenkin tällä hetkellä vaikea löytää.

Digital Editionin voi ennakkotilata 429 euron hintaan esimerkiksi Verkkokauppa.comista ja Powerista, joskin molempien kauppojen ensimmäinen ennakkotilauserä näyttää jo loppuneen. Sen sijaan Telialla laitteita on vielä kirjoitushetkellä myynnissä 429 eurolla ja Elisalta konsolin saa 449 eurolla.

Levyasemallinen versio maksaa Verkkokauppa.comissa ja Powerissa 529 euroa, mutta myös ne ovat päässeet jo loppumaan. Konsoli on tilattavissa samalla summalla myös DNA:lta, mutta myyjä varoittaa, että kaikkia konsoleita ei välttämättä pystytä toimittamaan heti julkaisupäivänä. Jos konsolista on valmis maksamaan hieman enemmän, voi PlayStation 5:n varata vielä vaikkapa Elisalta 549 eurolla.

Muropaketin uusimmat