Nämä kaksi asiaa jakoivat pelaajien mielipiteet jo Until Dawnissa – nyt kehittäjien uusi peli muuttaa ne viimeinkin

28.05.2021 18:00 | Muropaketin toimitus

Tuleva The Dark Pictures -sarjan kauhupeli päästää viimeinkin muun muassa säätämän reaktiopainikkeiden vaikeusastetta.

Supermassive Games aloitti pari vuotta sitten Until Dawn -hittipelinsä jalanjäljissä seurailevan The Dark Pictures Anthology -pelisarjan. Kaksi ensimmäistä osaa Man of Medan ja Little Hope ovat kantaneet mukanaan myös kahta Until Dawnin ominaisuutta, jotka eivät todellakaan ole kaikkien pelaajien mieleen, mutta nyt luvassa on muutoksia.

Kuten eilisessä ennakkokatsauksessa kerroimme, tekee myöhemmin tänä vuonna ilmestyvä House of Ashes kaksi suurta uudistusta.

Ensinnäkin, kauhupelisarjan kolmannessa osassa luovutaan kiinteistä kamerakulmista, jotka ovat kuuluneet Supermassiven kauhupeleihin Until Dawnista asti. Tulevassa pelissä pelaaja voi siis liikuttaa kameraa täysin vapaasti.

Toiseksikin, House of Ashesissa voi ensi kertaa säätää vaikeusastetta, mikä vaikuttaa reaktiopainikkeisiin, eli quick time event -kohtauksiin. Kolmesta tasosta valitsemalla pelaaja voi vaikuttaa siihen, kuinka kauan aikaa hänellä on reagoida kohtauksissa, jotka ovat tuottaneet monille pelaajille harmaita hiuksia.

LUE MYÖS: Ensituntumat | Uusi The Dark Pictures -peli House of Ashes kaivaa vaikutteita H.P. Lovecrafilta ja ottaa ilon irti uuden sukupolven konsoleista

House of Ashes ilmestyy myöhemmin tänä vuonna PC:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole kerrottu.

LUE MYÖS: Arvostelu: Until Dawnin tekijöiden Man of Medan aloittaa uuden kauhupelisarjan toivottua vaisummin

LUE MYÖS: Arvostelu | Little Hope on Man of Mediania parempi kauhupeli, mutta The Dark Pictures Anthology ei vieläkään osu napakymppiin