UUSIMMAT

Nämä modit korvaavat The Legend of Zelda: Breath of the Wildin moottoripyörän Sonicilla ja GTA:sta tutulla kurapyörällä

14.12.2017 17:59 | Muropaketin toimitus

The Legend of Zelda: Breath of the Wildin PC:llä emuloitu Wii U -versio sisältää nykyään tuen modeille. Modit puolestaan mahdollistavat esimerkiksi Linkin moottoripyörän muuttamisen juoksevaksi Soniciksi tai Grand Theft Autosta tutuksi kurapyöräksi.

Wii U:ta emuloiva CEMU on edistynyt vuoden aikana huimasti ja esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild voi pyöriä PC:llä paremmin kuin aidolla konsolilla. CEMU mahdollistaa myös pelien modaamisen, jonka johdosta WilianZilv-niminen modaaja on luonut kolme uutta modia, jotka muuttavat Linkin uuden moottoripyörän uuteen uskoon.

Modeista ensimmäinen muutta moottoripyörän valtavaksi Soniciksi, jonka selässä pelaaja voi juosta pitkin Breath of the Wildin pelialueita keräille kolikoita. WilianZilv on ajatellut myös Grand Theft Auto V -faneja, joille tarjolla on pelistä tuttu keltainen kurapyörä. Kolmas modi vaihtaa moottoripyörän puolestaan Kelju K. Kojootti ja Maantiekiitäjä -animaatioista tutuksi siniseksi linnuksi.

Modit eivät ole vielä ladattavissa, mutta WillianZilv on luvannut päivittää latauslinkit videoiden kuvauksiin hieman tunnempana.