Nämä suositut Nintendo Switch -pelit jäävät kokonaan ilman pilvitallennuksia – Nintendon selitys on kovin ihmeellinen

08.09.2018 14:42 | Muropaketin toimitus

Nintendon mukaan muun muassa Splatoon 2 sekä tulevat Let’s Go Pikachu ja Eevee -pelit jäävät ilman Nintendo Switchin pilvitallennuksia. Nintendon selitys huijaamisen estämisestä ei tyydyttänyt pelaajanyhteisöä.

Nintendo lanseeraa Nintendo Switchin maksullisen online-palvelun myöhemmin tässä kuussa. Sen jälkeen Nintendo Switchin online-pelien pelaaminen vaatii jäsenyyden maksamisen, mutta toisaalta palvelu sisältää myös Switch-pelien varmuuskopionnin pilveen sekä kokoelman vanhoja vapaasti pelattavia Nintendo-pelejä.

Nyt online-palvelun tarjoama pelien varmuuskopiointi on kuitenkin osoittautunut melkoiseksi pettymykseksi. Monet suositut Switch-pelit eivät nimittäin tule tukemaan pilvipalvelua. Ulkopuolelle jäävät ainakin Dead Cells, NBA 2K19, Let’s Go Pikachu ja Eevee, Dead Cells, NBA 2K19 sekä FIFA 19, kertoo Gameinformer.

Nintendon mukaan syynä pilvitallennuksien puutteelle on, että ne saattaisivat mahdollistaa huijaamisen kyseisissä peleissä. Pilvitallennuksien avulla pelaajat voisivat muun muassa palauttaa itselleen tavaroita, jotka on jo vaihdettu eteenpäin muille pelaajille sekä huijaamaan leaderboardseilla.

Nintendon selitys ei ole uponnut pelaajayhteisöön. Pilvitallennukset ovat toimineet PC:llä, Xbox Onella sekä PlayStation 4:llä jo vuosien ajan myös online-peleissä ilman huijausongelmaa, joten on vaikea ymmärtää, miksei Nintendo pysty samaan.

Muropaketin uusimmat