Uusimmat

Nappaa talteen Minecraft: Story Moden viisi ensimmäistä episodia kokonaan ilmaiseksi

22.11.2017 17:04 Muropaketin toimitus

Microsoft Store tarjoaa nyt Telltalen kehittämän Minecraft: Story Moden viittä ensimmäistä episodia kokonaan ilmaiseksi.

Telltalen kehittämä Minecraft: Story Mode ottaa kaikille tutun palikkamaailman ja tekee siitä tarinapohjaisen elämyksen. Mikäli Minecraft: Story Mode on kuitenkin jäänyt tähän mennessä kokeilematta, voi mukaan hypätä nyt kokonaan ilmaiseksi.

Microsoft tarjoaa nyt Microsoft Storen kautta kokonaan ilmaista pakettia, joka sisältää Minecraft: Story Moden viisi ensimmäistä episodia. Paketin lunastaminen vaatii kuitenkin Windows 10 -tietokoneen käyttämistä. Microsoft ei ole paljastanut, onko kyse pysyvästä vai vain väliaikaisesta tarjouksesta.

Muropaketin arvostelussa Julius Jämsén kuvaili Minecraft Story Modea sanoin: ”Mitä mieltä Minecraft Story Modesta sitten tulisi olla? Peli toimii lähes moitteettomasti, ainut ongelma oli tapaus, jossa kamera temppuili tason läpäisemättömäksi. Ääninäyttely on muutamassa kohdassa hieman vaisua, mutta ei ärsyttänyt kertaakaan. Musiikki on hyvää, mutta sitä on vähän. Oikeastaan koko peli huutaa perusvarmaa keskikastia, jossa ei ole muita virheitä kuin riskien ottamattomuus. Suosittelen ehdottomasti Minecraft fanien vanhemmille. Mutta, jos palikoiden latominen ei ole kiinnostanut tähänkään mennessä, ei Tarina Tila ole syy poimia hakkua käteen.”

Muropaketin uusimmat