Naughty Dog paljasti: The Last of Usin jatko-osan puikoissa eri tekijät kuin edellisessä pelissä

13.03.2018 15:23 | Muropaketin toimitus

The Last of Us Part II:n ohjaajat on paljastettu. Naughty Dogin kehittäjäkonkari Neil Druckmann ei jatka ohjaajana, mutta hänet on  ylennetty yhtiön varapääjohtajaksi.

Vuoden 2013 The Last of Us on moderni peliklassikko ja todennäköisesti kehittäjästudio Naughty Dogin arvostetuin peli. The Last of Usin toinen ohjaaja Bruce Straley kuitenkin jätti studion viime vuonna, ja nyt Naughty Dog on paljastanut, että myöskään Neil Druckmann ei toimi jatko-osan ohjaajana.

Kuten Video Gamer kertoo, on myös Uncharted-sarjan konkarina tunnettu Druckmann ylennetty Naughty Dogin varapääjohtajaksi. Hänen kerrotaan olevan yhä keskeisessä roolissa The Last of Us Part II -pelin tuotannossa, mutta pelin ohjaajiin hän ei enää kuulu.

Sen sijaan The Last of Usin jatko-osan ohjaajina kerrotaan toimivan Anthony Newmanin ja Kurt Margenaun. Molemmat toimivat johtavina suunnittelijoina Uncharted 4: A Thief’s End -pelissä (2016), joten pelin luulisi olevan hyvissä käsissä.

Jää nähtäväksi, kuinka paljon kehittäjämuutokset vaikuttavat The Last of Us Part II:een. Koska Naughty Dogin postapokalyptinen seikkailupeli on vahvasti elokuvallinen ja tarinavetoinen, voi ohjaajavaihdoksella olla suurikin merkitys lopputuloksen kannalta.

The Last of Us Part II julkistettiin joulukuussa 2016, mutta sillä ei vielä ole virallista julkaisupäivää. Alta voit lukea reilu vuosi sitten julkaisemamme arvailut siitä, mitä pelissä voisi tapahtua.

The Last of Us 2 on tulossa – Nyt arvailemme mitä pelissä tapahtuu