UUSIMMAT

Neljä isoa kysymysmerkkiä: Näistä PlayStationin yksinoikeuspeleistä ei tiedetä juuri mitään

25.04.2019 18:32 | Muropaketin toimitus

Sony aikoo julkaista neljä yksinoikeuspeliä, jotka ovat lähes täysin hämärän peitossa.

PlayStationille on tulossa ainakin neljä yksinoikeuspeliä, joista se ei ole juurikaan hiiskunut: WiLD, Death Stranding, Ghost of Tsushima ja Final Fantasy VII Remake. Näistä mystisistä peleistä uutisoi Twinfinite-sivusto.

WiLD julkistettiin jo vuoden 2014 Gamescomissa, ja se on kivikaudelle sijoittuva avoimen maailman selviytymispeli.

Se pitää sisällään yliluonnollisia elementtejä, kuten esimerkiksi taikuutta, muinaisia jumalia ja valtavia luurankokuninkaita.

Pelin kehityksestä vastaa Rayman-pelisarjan luoja Michel Ancel, ja tämän Wild Sheep Studio.

Death Stranding on ollut huhumyllyjen keskiössä jo siitä saakka, kun tieto Hideo Kojiman oman studion ensimmäisestä tuotoksesta alkoi levitä.

Pelistä on kerrottu lähinnä trailereissa ja pelinteossa mukana olleiden Hollywood-näyttelijöiden haastatteluissa.

Death Strandingillä ei ole vielä julkaisupäivää, vaikka sitä pohditaankin laajalti. Luultavimmin peli tulee kauppoihin ensi vuonna sekä PS4:lle ja PS5:lle.

Ghost of Tsushima on Sucker Punch-studion toimintaseikkailupeli, ja studio tunnetaan parhaiten inFAMOUS-pelisarjasta.

Pelissä kerrotaan Tsushiman viimeisen samurain tarina, joka sijoittuu vuoden 1274 mongolivaltakunnan laajenemispyrkimysten keskelle.

Ghost of Tsushimassa liikutaan avoimessa pelimaailmassa, ja siellä selvitellään pääjuonen lisäksi myös sivutehtäviä – sekä tutkitaan paikkoja.

Pelin julkaisu lienee vielä kaukana horisontissa, sillä studio on vasta äskettäin ryhtynyt etsimään sille käsikirjoittajaa.

Final Fantasy VII Remake

Jos joku on Sonyn pelien ystävien mieleen, on se Final Fantasy VII. Pelin remakea onkin odotettu vähintäänkin hartaasti, vaikka Final Fantasy on pelisarjana muuttunut kosolti FF VII:n julkaisusta.

Onkin mielenkiintoista nähdä, pystyykö peli esittämään alkuperäisestä pelistä tuttua tunnelmointia.

Remake julkistettiin virallisesti 2015, eikä siitä ole sen jälkeen julkaistu kuin traileri ja joitain yksittäisiä kuvia. Peliä kaavaillaan julkaistavaksi osissa, jotta sen julkaisu onnistuu tavallista nopeammin.