UUSIMMAT

Neo ja John Wick halutaan Mortal Kombatin pelihahmoiksi – Keanu Reeves ei innostunut ajatuksesta

23.11.2021 21:32 | Muropaketin toimitus

Keanu Reeves ei halua, että Neo ja John Wick saapuvat Mortal Kombatin verisille taistelukentille.

Mortal Kombat -fanit ovat jo vuosia toivoneet, että suositut elokuvahahmot Neo ja John Wick tulisivat osaksi peliä. Siitä tiedusteltiin äskettäin hahmoja näyttelevältä Keanu Reevesiltä, joka ei lämmennyt ajatukselle. Asiasta kertoo Eurogamer.

“Ei, jos se olisi minusta kiinni. Mortal Kombat on mahtava niin monella eri tapaa. Mielestäni Neo ja John Wick tekevät omaa juttuaan, aivan kuten myös Mortal Kombat”, Reeves vastasi.

Reevesin vastaus mitä luultavimmin sementoi asian, vaikka Mortal Kombat ja The Matrix ovat molemmat Warner Brosin omistamia. John Wick puolestaan kuuluu Lionsgate-elokuvayhtiölle.

Mortal Kombat -kehittäjä NetherRealm-yhtiön johtaja Ed Boon on intoillut jo pitkään siitä, kuinka hän haluaisi lisätä kummatkin elokuvahahmot peliin. Kaksi vuotta sitten Boon kertoi haastattelussa, että hahmojen tuominen peliyhtiön Injustice 2 -taistelupeliin on todennäköistä.

Vuonna 2016 Boon väitti, että Warner Bros halusi tuoda Neon Mortal Kombat 9:ään. NetherRealm kieltäytyi, sillä yhtiön huolena oli tuolloin, että Neo ei sovi Mortal Kombatin brutaaliin maailmaan.

LUE MYÖS: Kuvat | Uusissa Matrix 4 -julisteissa on yritystä – poikkeavat edukseen useimmista leffalakanoista