UUSIMMAT

Netflixin The Witcher -sarja menetti juuri yhden fanien suosikkihahmoista

06.01.2021 09:21 | Muropaketin toimitus

Netflixin kehuttu The Witcher -sarja saa toisen tuotantokauden myöhemmin tänä vuonna, mutta yksi suosikkihahmo ei tee paluuta sarjaan. Varoitus: Alla oleva sisältää mahdollisia spoilereita!

Vaikka toisen tuotantokauden sisältö on pidetty suhteellisen visusti salassa, on yksi tuotannossa mukana ollut ulkopuolinen tekijä vahvistanut, että hän on jättänyt tuotannon pysyvästi. Redanian Intelligence uutisoi kyseessä olevan Bernadette Werner, joka toimi elokuvan fanisuosikki Roach-hevosena nähtävän Zeuszin käsittelijänä.

Omassa Instagram-viestissään Werner kertoi palanneensa viimein Lontoossa sijainneesta kuvauspaikasta takaisin kotimaahansa Unkariin ja jättäneen The Witcher -sarjan kuvaukset taakseen. Tämä tietää samalla sitä, ettei Zeuszia nähdä enää Roachina.

Tämä ei tosin tule aivan täytenä yllätyksenä, sillä Henry Cavill on nähty The Witcher -sarjan toisen tuotantokauden kuvauksissa toisen ratsun selässä. Kyseessä ei ole myöskään Roachin kuolema, sillä Witcher-kirjat lukeneet tietävät, että Geralt nimeää kaikki ratsunsa Roachiksi.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Bernadette Werner (@wernerbernadette) jakama julkaisu