UUSIMMAT

Nine Inch Nails -kitaristi perusti pelistudion – Tähtäimessä kosmiset kauhupelit

12.08.2021 21:11 Muropaketin toimitus

Nine Inch Nails -kitaristi Robin Finck on perustanut pelistudion pitkän linjan pelikehittäjän kanssa.

Spec Ops: The Line -räiskintäpelin luoja johtaja Cory Davis on perustanut yhdessä Nine Inch Nails -kitaristi Robin Finckin kanssa pelistudion. Asiasta kertoo Games Radar -sivusto. Eyes Out -yhtiö on parhaillaan kehittämässä yksinpeliä, jonka sanotaan olevan mukaansatempaava kosmisen kauhun peli. Projekti on varhaisessa vaiheessa, sillä studio etsii vielä työntekijöitä.

LUE MYÖS: Arvostelu | PS5:lle kääntynyt Observer on näyttävä cyberpunk-trilleri, mutta pelisuunnittelu jättää toivomisen varaa

Davis on aiemmin työskennellyt kauhupelien parissa, sillä hän oli kehittämässä pelejä Condemned ja F.E.A.R. Finck sanoi, että hänen ensikontakti pelaamiseen tapahtui kauhupelien kautta. Finck ei ole ensimmäistä kertaa luomassa pelimusiikkia, sillä hän sävelsi esimerkiksi Noct-indie-pelin musiikin.

Finck kertoi, että hän pelasi moderneja kauhupelejä, kuten esimerkiksi Antichamber, What Remains of Edith Finch, Limbo ja Inside, päästäkseen jyvälle, millaisia kokemuksia kauhupelit voivat parhaimmillaan tarjota. Lisäksi hän hehkutti Remedyn julkaisuja.