Nintendo: SNES-retrokonsolin tuotantoa ”dramaattisesti lisätty”

12.09.2017 19:25 | Muropaketin toimitus

Nintendo of American johtaja on vakuuttanut, että yhtiö on lisännyt tuntuvasti syyskuun lopulla ilmestyvän SNES Classic Edition Minin tuotantoa. Yhtiö kehottaa pelaajia olemaan maksamatta huutokauppiaiden kiskurihintoja.

Pian sen jälkeen, kun Nintendo julkisti tulevan SNES Classic Edition Minin, kerrottiin retrokonsolin olevan jo loppuunmyyty vuoden 2017 osalta. Nintendo Suomi totesikin suoraan, että ”on olemassa riski, että tarjonta ei vastaa kysyntää”.

Nyt Nintendo of American johtaja Reggie Fils-Aime on rauhoitellut retrokonsolin toiveikkaita ostajia. Polygonin mukaan Fils-Aime väittää konsolin saatavuuden olevan niin hyvä, ettei pelaajien pitäisi sortua maksamaan myyntihintaa enempää edes eBayssa.

”Kehottaisin vahvasti, että ette maksaisi ylihintaa SNES Classicista millään huutokauppasivustoilla”, Films-Aime toteaa.

Fils-Aime korostaa, että Nintendo on ”dramaattisesti lisännyt” retrokonsolin tuotantoa. Vielä on vaikea sanoa, kuinka tämä tulee vaikuttamaan SNES Classicin saatavuuteen jatkossa.

SNES Classic Edition Mini ilmestyy 29. syyskuuta. Pikkukonsoli tuo mukanaan kaksi peliohjainta, ja se sisältää 21 valmiiksi asennettua peliä, joiden joukosta löytyy myös ennen julkaisematon Star Fox 2.