Uusimmat

Nintendo Switch on selättänyt tänä vuonna kaikki kilpailijansa, ainakin rapakon takana

22.10.2019 07:30 Muropaketin toimitus

Nintendo Switch on myynyt Yhdysvalloissa paremmin kuin mikään myy konsoli kuluvan vuoden aikana.

Nintendo Switch on jatkanut voittokulkuaan vuonna 2019. Tämä käy ilmi NPD Groupin uudesta paljastuksesta, sillä markkinatutkimukseen keskittyvän yhtiön analyytikko Mat Piscatella on kertonut, että Nintendo Switch on myynyt syyskuussa jälleen enemmän kuin mikään muu konsoli Yhdysvalloissa.

Game Fragger kertookin, että Piscatellan mukaan Switch onkin pysytellyt USA:n myydyimpänä pelialustana koko kuluvan vuoden ajan. Switch on tietysti myös uudempi konsoli kuin kilpailijansa PlayStation 4 ja Xbox One, mutta varmasti myös hybridiominaisuudet ja kasvava pelivalikoima ovat auttaneet kasvattamaan Switchin suosiota.

Kaikkiaan Nintendo Switchiä on myyty maailmanlaajuisesti lähes 36,9 miljoonaa kappaletta. Tämä tekee Switchistä pelihistorian 15. suosituimman konsolin, ja se tulee hyvin todennäköisesti ylittämään pian jopa Xbox Onen myyntiluvut.

Syyskuussa julkaistiin myös Nintendo Switchin edullisempi, vain käsikonsolina toimiva versio Nintendo Switch Lite. Uusi malli jouduttaa varmasti konsolin myyntiä myös joulumarkkinoilla.