Nintendo Switchin Fire Emblem Warriors antaa pelaajien valita korkeamman ruudunpäivitysnopeuden tai resoluution välillä

27.08.2017 11:43 | Muropaketin toimitus

Nintendo Switchille julkaistava Fire Emblem Warriors antaa pelaajien valita korkeamman ruudunpäivitysnopeuden tai resoluution väliltä. FEW:n 3DS-versio sen sijaan toiminee lukitulla 30fps ruudunpäivitysnopeudella.

Monet pelaajat haluaisivat valita sulavammalta näyttävän korkeamman ruudunpäivitysnopeuden kuin hieman suuremman resoluution. Nyt Fire Emblem Warriorsin kehityksestä vastaava Hiroya Usuda on nintendoeverythingin mukaan paljastanut, että pelin Nintendo Switch-versiossa pelaajat saavatkin itse päättää, pelaavatko he mielummin 1080p-resoluutiolla ja 30fps ruudunpäivitysnopeudella vai 720p resoluutiolla ja 60fps ruudunpäivitysnopeudella.

Sen sijaan FEW:n tuleva 3DS-versio tulee todennäköisesti olemaan lukittu 30fps ruudunpäivitysnopeuteen studion aiemmin kehittämän Hyrule Warrior Legendsin tavoin.

Usudan mukaan FEW tulee sisältämään sekä Classic- että Casual -pelimuodot. Classicissa pelihahmot kuolevat tavalliseen Fire Emblem -tapaan pysyvästi, siinä missä helpommassa Casualissa ne heräävät takaisin henkiin. Pelaajat voivat myös halutessaan vaihtaa Classicista Casualiin kesken pelin, jolloin kaikki siihen mennessä kuolleet pelihahmot heräävät takaisin henkiin.

Tuleva strategiapeli julkaistaan Euroopassa 20. päivä lokakuuta.

Muropaketin uusimmat