Uusimmat

Nintendo Switchin pelikotelot ovat naurettavan suuria – Pelaaja korjasi virheen ja valmisti pikkuisia koteloita

17.03.2018 10:11 Muropaketin toimitus

Nintendo Switchin pelikasetit mahtuvat paljon niiden peruskoteloita pienempään tilaan. Innokas pelaaja askartelikin pelikokoelmalleen pienen pienet kotelot.

Reilu vuosi sitten, juuri ennen Nintendo Switch -konsolin julkaisua, herättivät konsolin pikkuruiset pelikasetit ja tarpeettoman suuret pelikotelot melkoisesti huvitusta. Kuten tuolloin kerroimme, vievät pelikasetit vain 1 prosentin pelikoteloiden tilasta, josta loput onkin sitten tyhjää täynnä.

Nyt Kotaku kertoo pelaajasta, joka innostui tekemään Switch-peleilleen tilaasäästäviä koteloita, joissa on kuitenkin kannet ja selkämykset. Alta näet kaksi kuvaa Mahir Sümerin valmistamista pikkukoteloista, jotka ovat Switchin pelikaseteille juuri oikean kokoisia.

Nintendo Switchin pelikaseteille on myynnissä sopivia säilytyskoteloita, joissa niitä voi säilyttää kätevästi pienemmässä tilassa. Valitettavasti alla olevien kuvien söpöjä minikoteloita ei tiettävästi saa vielä mistään, mutta ehkäpä joku korjaa vielä tämänkin virheen.

Vuosi sitten kerroimme myös, että Nintendo Switchin pelikasetit maistuvat tarkoituksella pahalta, jotta ihmiset eivät laittaisi niitä suuhunsa. Kaikkea sitä keksitään.

Muropaketin uusimmat