UUSIMMAT

Nioh- ja Dynasty Warriors -peleistä tunnettu peliyhtiö haluaa tehdä Star Wars -toimintapelin

29.01.2018 12:02 | Muropaketin toimitus

Dead or Alive ja Dynasty Warriors -sarjoista tunnetun Koei Tecmon johtaja vihjailee, että yhtiö haluaisi tehdä Star Wars -toimintapelin.

Japanilaisyhtiö Koei Tecmo tunnetaan parhaiten esimerkiksi hack-and-slash -toimintapelien sarjasta Dynasty Warriors, jonka yhdeksäs osa julkaistaan helmikuussa. Viime vuonna yhtiö julkaisi myös toimintaroolipeli Niohin, joka sai valtavan hyvän vastaanoton pelaajien sekä kriitikoiden keskuudessa.

Vaikka useat yhtiön pelit keskittyvät historiallisiin ajanjaksoihin tai fantasiamaailmoihin, haluaisi Koei Tecmon johtaja Hisashi Koinuma laajentaa tonttia myös tieteisfiktion puolelle.

”Olen aina sanonut tätä, mutta Star Wars on ollut aika menestynyt, ja haluaisimme todella tehdä siitä pelin”, Koinuma kommentoi GameSpotin mukaan.

Myös Muropaketin arviossa kehutun Niohin menestys on ollut Koei Tecmolle merkittävää, ja se viitoittaa johtajan mukaan tietä myös tulevaisuudelle.

”Meillä ei ole vähään aikaan ollut uutta IP:tä, joka menestyy niin hyvin”, Koinuma toteaa. ”Sen kokemuksen perusteella haluamme jatkaa sellaisten pelien tekemistä, jotka tarjovat erilaisia haasteita ja kannustavat meitä.”

Koinuman mukaan viidestä studiosta koostuva Koei Tecmo olisi myös mielellään tekemässä pelejä Nintendo Switchille. Dynasty Warriors 9 ilmestyy Euroopassa 13. helmikuuta PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Muropaketin uusimmat