Nioh sai yksinkertaisen päivityksen, jonka myötä pelaajan ei enää tarvitse poimia surkeita varusteita

29.07.2017 15:46 | Muropaketin toimitus

Team Ninjan kehittämä samuraipeli Nioh on saanut tuoreessa päivityksessä pienen, mutta merkittävän lisäasetuksen.

Talvella ilmestynyt, Dark Souls -henkinen toimintaroolipeli Nioh on saanut uuden päivityksen, joka sisältää Kotakun mukaan erään kaivatun lisäominaisuuden. Uuden päivityksen myötä pelaaja voi halutessaan estää itseään poimimasta kehnoja aseita ja varusteita.

Käytännössä päivitys tuo peliin asetuksen, jonka kontrolloi pelaajan mahdollisuutta poimia löytämiään esineitä. Kun viholliselta putoaa esine, on se tähän mennessä ollut aina pelaaja otettavissa. Tämä kuitenkin johtaa helposti siihen, että inventaario on täynnä todellisia rupuaseita ja surkeita haarniskoja.

Jos tältä haluaa välttyä, voi uuden asetuksen avulla valita, minkä harvinaisuusluokan alapuolella olevia esineitä ei voi poimia. Näin ei tule vahingossakaan täyttäneeksi reppuaan turhalla rojulla.

PlayStation 4:n yksinoikeuspeli Niohin toinen tarinallinen laajennus Defiant Honour ilmestyi 25. heinäkuuta. Kuten aiemmin kerroimme, tuotein päivitys toi peliin myös uusia vaikeusasteita. Myöhemmin peliin ilmestyy vielä kolmas laajennus, Bloodshed’s End, joka päättää Defiant Honourissa alkavan, Osakan piiritykseen sijoittuvan tarinan.

Alta näet Defiant Honour -laajennuksen julkaisutrailerin.