UUSIMMAT

Nyt meni hermot: Apex Legendsin tuottaja nimitteli pelaajia mulkeroiksi ja persenaamoiksi

19.08.2019 18:32 | Muropaketin toimitus

Apex Legendsin tuottaja on aiheuttanut valtavaa porua, sillä hän on nimitellyt pelaajia ankaraan sävyyn. Syynä tähän on kyllästyminen siihen, että kehittäjien pelaajilta saama palaute on muuttunut todella epämiellyttäväksi.

Reddit-keskustelupalstalla kuohuu, sillä Apex Legends -kehittäjä Respawn-studion tuottaja Drew McCoy on sanonut suoraan, mitä mieltä hän on pelaajien ja studioiden välisistä suhteista.

McCoyn sanoo muistavansa ajan, jolloin pelaajat eivät olleet täydellisiä persenaamoja.

“Aiemmin pelaajat eivät olleet täydellisiä persenaamoja pelikehittäjiä kohtaan, ja se oli loistavaa. Olisi mahtavaa päästä takaisin tilanteeseen, jossa voin muodostaa pitkäikäisiä ihmissuhteita pelaajien kanssa sen sijaan, että joudun olemaan tekemisissä toksisten henkilöiden kanssa.”

Myöhemmin eräs Reddit-käyttäjä sanoi kehittäjiä ahneiksi paskiaisiksi. McCoy vastasi tähän toteamalla, että nyt keskusteluun on osallistunut juuri sellainen mulkero, joista hän aiemmin puhui.

Monien Reddit-käyttäjien mielestä McCoy meni liian pitkälle, vaikka Respawn-studion edustaja muistutti, että kehittäjät joutuvat jatkuvasti itse tällaisen puheen kohteeksi.

Asiasta uutisoi PC Gamer.

Korjattu Drew McCoyn sitaattia klo 15.15 20.8.2019