UUSIMMAT

Nyt se on selvillä: Näin saat auki GTA Onlinen salaisen UFO-tehtävän

04.07.2017 19:36 Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto Onlinesta löydetty UFO-tehtävä on kenen tahansa saatavilla, mutta sen avaaminen vaatii melkoisesti pelaamista.

Viikonloppuna kerroimme, että ahkerat GTA-etsivät saivat pelin asetuksia muokkaamalla avattua Grand Theft Auto Onlinesta (2013) tuoreen Gunrunning-laajennuksen mukanaan tuoman UFO-tehtävän. Nyt samainen tiimi on onnistunut ratkaisemaan, kuinka tehtävän saa täysin huijaamatta auki.

PC Gamer kertoo, että UFO-tehtävän avautuminen edellyttää kahta ehtoa. Ensinnäkin pelaajan pitää olla suorittanut peräti 600 Gunrunning-myyntiä, eli tehtävän avaaminen vaatii todella paljon pelaamista. Toiseksikin pelaajan täytyy aloittaa Supply Run kello 21–23 välillä. Tällöin pitäisi avautua piilotehtävä, jonka voit katsoa alla olevalta videolta.

UFO-tehtävän löytänyt Chiliad Mystery Guru Team huomauttaa lisäksi, että tehtävän voi huijaamatta suorittaa ainoastaan kerran. Kyse ei siis ole pitkäaikaisesta ilosta.

Tehtävän löytyminen on osa Mount Chiliad Mystery -tutkimusta, joka on jatkunut jotakuinkin Grand Theft Auto V:n (2013) ilmestymisestä alkaen. Mysteeriä selvittävät pelaajat ovat vakuuttuneita, että pelin lentäviin lautasiin ja Chiliadin vuorelta löytyvään kaiverrukseen liittyy jokin toistaiseksi paljastumaton easter egg -salaisuus, mahdollisesti jopa pelimaailmassa toimiva jetpack. Lisää aiheesta voi lukea esimerkiksi GTA Myths Wikistä.